POZIV SVIM KOOPERANTIMA

Poziv upućujemo svim kooperantskim tvrtkama koje posluju ili namjeravaju poslovati u ULJANIK Brodogradilištu d.d., a odnosi se na predstojeće povećanje potreba kapaciteta metalskih zanimanja i to najviše;

  • elektrozavarivača
  • brodomontera
  • brusača
  • brodocjevara i dr.
Poštovani kooperanti, partneri i oni koji će te to tek postati, kao što i sami znate početkom 2016. godine ULJANIK Brodogradilište ušlo je u vrlo zahtjevan i izazovan proizvodni program koji od svih nas uključenih u proces gradnje broda traži maksimalni angažman i povećanje kapaciteta što smo uostalom i imali u vrijeme pozitivnih konjunktura brodograđevnog tržišta unatrag 10-tak godina. Sada se program izgradnje u različitim tržišnim nišama počevši od brodova za prijevoz automobila i kamiona, preko brodova za iskope morskog dna, podiznih plovnih platformi do brodova za prijevoz stoke, na najbolji mogući način vratio i traži od nas da zajedno alociramo svoje najbolje resurse pri njegovoj realizaciji.

Zaposlenost ili bolje rečeno prezaposlenost svih kapaciteta ULJANIK Brodogradilišta je potpuna u 2016. i 2017. godini. Također se vrlo uredno popunjava knjiga narudžbi za 2018. godinu, a najave za 2019. su još i bolje. Stoga s punim povjerenjem očekujemo Vaš doprinos povećanja postojećih kapaciteta traženih metalskih zanimanja do ponuda prema jednom od modela ugovaranja, KUR (ključ u ruke pri angažmanu jednog zanimanja) i PUR (proizvod u ruke pri angažmanu više različitih kombiniranih zanimanja).

Direktor ULJANIK Brodogradilišta
Silvan Kranjc

Pomoćnik direktora ULJANIK Brodogradilišta
Aleksandar Kajtez