Postani uljanikovac

STVARAJMO ZAJEDNO NOVO POGLAVLJE U POVIJESTI ULJANIK GRUPE

Dugogodišnje iskustvo u gradnji svih tipova brodova čini Uljanik prilagodljivim i fleksibilnim svjetski poznatim poslovno-proizvodnim sustavom. Posljednja dva desetljeća gradnje modernih brodova za prijevoz automobila i kamiona te višenamjenskih brodova za prijevoz kontejnera i automobila nastavljaju se gradnjom jaružala, kompleksnih i sofisticiranih brodova za izvođenje podmorskih radova, brodova za prijevoz žive stoke i luksuznog putničkog broda s posebnom namjenom plovidbe polarnim područjima.

Grimaldi, Jan De Nul, Stena, Novoship, Ray Car Carriers, Krupp, Marflet, Dyviships, Siem Shipping, SIBA Ships, te posredno NYK i Wolkswagen, samo su neke od poznatih svjetskih kompanija koje su gradile i grade brodove unutar ULJANIK Grupe.

Od 1856. pa do danas Uljanik je uvijek postavljao visoke standarde profesionalnosti i kvalitete u brodogradnji. Danas Grupa djeluje na dvije lokacije, a okosnicu čine pulsko i riječko brodogradilište, tvornica motora i dizalica te proizvodnja opreme u Vodnjanu.

ZAŠTO ULJANIK?

U ULJANIK Grupi trudimo se dijeliti zadovoljstvo novih projekata te izgraditi pozitivno radno okruženje na uzajamnom poštovanju i profesionalnosti. Uljanik kao rastući domaći korporativni sektor koji se pozicinira na tržištu visokosofisticiranih brodova zapošljava u Puli i Rijeci, uz uključena osposobljavanja, usavršavanja i prekvalifikacije. Svjesni smo da su trud i zalaganje naših zaposlenika pokretači Uljanikova uspjeha te bez njih niti jedan od projekata ne bi bilo moguće ostvariti.

VRIJEDNOSTI

Stručnost, znanje, motivacija, rad, suradnja, odgovornost i usmjerenost ka naručitelju.

CILJ

Cilj novog zapošljavanja je unaprjeđenje postojećeg tima i stvaranje novih generacija zaposlenika ULJANIK Grupe koji će doprinijeti razvojnom ciklusu i jačanju konkurentnosti u nadolazećim izazovima.

Kao složena poslovno-proizvodna grupacija cilj nam je s visokom stručnošću i motivacijom, udruženim s vrhunskom kvalitetom isporučenih brodova, i dalje graditi čvrste odnose s naručiteljima, zaposlenicima i cjelokupnim okruženjem.

KAKO DO CILJA?

Kada govorimo o zapošljavanju, vizija ULJANIK Grupe je osnažiti lojalnost dosadašnjih, ali i budućih partnera putem kreativnosti, znanja i odgovornosti naših zaposlenika te postaviti nove standarde društveno odgovornog poslovanja.

Vođeni time, jedna od glavnih misija je pridonijeti kontinuiranoj motivaciji sadašnjih i budućih brodograditelja.