Postani ULJANIKOVAC

STVARAJMO ZAJEDNO PIŠUĆI NOVO POGLAVLJE POVIJESTI ULJANIK GRUPE

Veliko i dugogodišnje iskustvo u gradnji svih vrsta brodova čini Uljanik prilagodljivim i fleksibilnim svjetski poznatim poslovno-proizvodnim sustavom. Posljednja dva desetljeća gradnje modernih brodova za prijevoz automobila i kamiona, te višenamjenskih brodova za prijevoz kontejnera i automobila, nastavlja se gradnjom dredgera, kompleksnih i sofisticiranih brodova za izvođenje podmorskih radova, gradnjom brodova za prijevoz žive stoke i skorom gradnjom luksuznog putničkog broda s posebnom namjenom plovidbe polarnim područjima - jedinoga takve vrste izgrađenog u Hrvatskoj.

Grimaldi, Jan De Nul, Stena, Novoship, Ray Car Carriers, Krupp, Marflet, Dyviships, Siem Shipping, SIBA Ships, te posredno NYK i Wolkswagen, samo su neke od poznatih svjetskih kompanija koje su gradile i grade brodove unutar ULJANIK Grupe, a koji u pravilu grade brodove samo u renomiranim brodogradilištima.

Od 1856. pa do danas, Uljanik je uvijek postavljao visoke standarde profesionalnosti i kvalitete u brodogradnji, te danas Grupa djeluje na dvije lokacije, a okosnicu čine pulsko i riječko brodogradilište, dvije tvornice motora i proizvodnja opreme Vodnjan. Po vrijednosti ugovorenih poslova, knjiga narudžbi ULJANIK Grupe trenutno vrijedi preko milijardu eura. Taj je rezultat postignut osmišljenom vizijom, definiranom misijom i pomno odabranim strateškim ciljem uz primjenu prikladne strategije za njegovo ostvarenje.

ZAŠTO ULJANIK?

U ULJANIK Grupi, trudimo se da zajedno dijelimo zadovoljstvo novih projekata te ostvariti pozitivno radno okruženje, izgrađeno na uzajamnom poštovanju i profesionalnosti. Obzirom na popunjenu knjigu narudžbi koja osigurava punu zaposlenost te ulazak na potpuno nova tržišta složenih brodova, Uljanik kao rastući domaći korporativni sektor, nudi SIGURAN POSAO u Puli i Rijeci, uz uključena osposobljavanja, usavršavanja i prekvalifikacije. Svjesni smo da su trud i zalaganje naših zaposlenika pokretači Uljanikova uspjeha, a bez kojih ni jedan od projekata ne bi bilo moguće ostvariti.

VRIJEDNOSTI

Stručnost, znanje, motivacija, rad, suradnja, odgovornost i usmjerenost ka naručitelju.

CILJ

Cilj novog zapošljavanja je svakako unaprjeđenje već postojećeg tima te stvaranje novih generacija zaposlenika ULJANIK Grupe, koji će doprinijeti razvojnom ciklusu i jačanju konkurentnosti u nadolazećim izazovima.

Kao složena poslovno-proizvodna grupacija, cilj nam je, s visokom stručnošću i motivacijom, udruženom s vrhunskom kvalitetom isporučenih brodova, i dalje graditi čvrste odnose s naručiteljima, zaposlenicima i cjelokupnim okruženjem.

KAKO DO CILJA?

Kada govorimo o zapošljavanju, vizija ULJANIK Grupe je osnažiti lojalnost dosadašnjih, ali i budućih partnera putem kreativnosti, znanja i odgovornosti naših zaposlenika te postaviti nove standarde društveno odgovornog poslovanja.

Vođeni time, jedna od glavnih misija svakako je pridonijeti kontinuiranoj motivaciji svih sadašnjih i budućih brodograditelja.