Praksa i stipendije

ULJANIK Stipendira!


Uljanik provodi program stipendiranja već dugi niz godina. Stipendijama podržavamo studente brodogradnje i brodostrojarstva u obrazovanju, ulažući tako u naše buduće zaposlenike. Uz financijsku, pružamo i podršku tijekom obrazovnog procesa te u suradnji s profesorima pridonosimo snažnijem povezivanju proizvodnog i obrazovnog sektora.

Stipendistima omogućujemo obavljanje industrijske prakse u poduzećima Grupe i podršku pri izradi diplomskih i završnih radova, birajući pritom aktualne teme koje pridonose rješavanju praktičnih problema u akademskom okruženju.

Studentske stipendije iznose 1600 kuna mjesečno tijekom cijele kalendarske godine, a po završetku stipendiranja, studenta čeka posao u jednom od društava ULJANIK Grupe.

Ukoliko ste zainteresirani, javite nam se!

Ljetne prakse


Tradicionalne ljetne industrijske prakse za studente održavamo između ljetnih i jesenskih ispitnih rokova. Odvijaju se u našim uredima i pogonima u Puli i Rijeci ovisno o vašim željama i našim mogućnostima.

Vrijeme održavanja prakse, na žalost, nije moguće birati. Prijave na ljetne prakse za studente otvorene su do četvrtka, 20.04.2017. Uzet će se u obzir samo u potpunosti ispunjene prijave!