Praksa i stipendije

ULJANIK Stipendira!


Uljanik provodi program stipendiranja već dugi niz godina. Stipendijama podržavamo studente brodogradnje i brodostrojarstva u obrazovanju, ulažući tako u naše buduće zaposlenike. Uz financijsku, pružamo i podršku tijekom obrazovnog procesa te u suradnji s profesorima pridonosimo snažnijem povezivanju proizvodnog i obrazovnog sektora.

Stipendistima omogućujemo obavljanje industrijske prakse u poduzećima Grupe i podršku pri izradi diplomskih i završnih radova, birajući pritom aktualne teme koje pridonose rješavanju praktičnih problema u akademskom okruženju.

Studentske stipendije iznose 1600 kuna mjesečno tijekom cijele kalendarske godine, a po završetku stipendiranja, studenta čeka posao u jednom od društava ULJANIK Grupe.

Ukoliko ste zainteresirani, javite nam se!

Ljetne prakse


Tradicionalne ljetne industrijske prakse za studente održavamo između ljetnih i jesenskih ispitnih rokova. Odvijaju se u našim uredima i pogonima u Puli i Rijeci ovisno o vašim željama i našim mogućnostima.

Vrijeme održavanja prakse, na žalost, nije moguće birati.
Prijave na praksu za 2018. godinu su završile. Pratite našu web stranicu kako biste se predbilježili za ljetnu praksu 2019. godine, link za prijavu se otvara tijekom ožujka.